Brukernavn:
Passord:


Tilknyttede sider
HF Drammen
HF Trondheim
OSF-Selgerforeningen for Oslo og Akershus
Utdanning og kompetanseutvikling
I Selgerforbundet har vi et ønske om bli til noe mer enn en tradisjonell interesse- og fagorganisasjon. Derfor ønsker vi etter hvert å utvikle det individuelle medlemsproduktet til å omfatte flere elementer.

Vi har allerede beskrevet det juridiske tilbudet i medlemskapet. Et annet er utdanning, og et tredje kan f.eks. være jobbformidling innenfor de rammer som er akseptable og mulige.

I samarbeid med profesjonelle operatører i utdannings- og kompetanseutviklingsmarkedet har vi på noe sikt en  målsetting om å kunne bli en viktig premissleverandør for opplæring,  etterutdanning og personlig utvikling av selgere som arbeidsmarkedet etterspør.

En helt naturlig samarbeidspartner er også vår danske søsterorganisasjon, Danske Sælgere, som har utviklet mange, gode tilbud på utdanningsområdet.

Vi vil være pådriver for å få brakt inn salgsfagrelaterte alternativer i det vekttallbaserte høyskolesystemet, slik at det kan bli mulig for selgere å få en formell kompetansebevitnelse for etter- og videreutdannelse.
Skriv ut siden


Partnere
Rica Hotels
Choicehotellene i Norge
Bil Norge
Essokort
IF
Hurtigruteavtalen
Norsk Omstilling & Utvikling
Diners Club
Hertz
Denne siden er designet og vedlikeholdes med løsning av Web Computing AS