spacer spacer
 
strek
medlemsmeny topplogo
transp

Glemt passordet ditt?

Brukernavn:

Passord:


 
  OM SELGERFORBUNDET  
 

Hvem er vi?
Kontakt Selgerforbundet
Mål og målgrupper
Medlemsfordeler
Agenturavtaler
Kurs og seminarer
Tillitsvalgt rollen
Tariffavtaler
Nordisk samarbeid
Forbundsstyret
Presseomtale
Vervekampanje 2010

 
  JURIDISK HJELP  
 

 
  FAGHJELP  
 

Juss
Jobbsøkertest
CV og jobbsøknadstips
Jobbintervju - Spørsmål
Fremtidens selgerrolle
Personlig coach
Forhandlingsteknikk
Salgskurs på nett
Firmaetablering
Nyttige linker

 
  MELD DEG INN I SELGERFORBUNDET  
 

 
  LOKALFORENINGER  
 

Agder
Bergen
Bodø
Drammen
Harstad
Hedmark
Kristiansund N
Lillehammer
Oslo og Akershus
Rogaland
Skien
Tromsø
Trondheim
Vestoppland - Gjøvik
Østfold
Ålesund

 
     
FORSIDE SKRÅBLIKK NYHETSARKIV
ABONNEMENT ArtikkelsØk
Abonner på vårt nyhetsbrev:
ANNONSER OM SESAM REDAKSJONEN
  TRANSP

Administrasjonen i Selgerforbundet


Selgerforbundet har hovedkontor i Oslo med 16 lokalforeninger spredd rundt i Norge. Fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Landsmøtet holdes hvert år og er forbundets øverste myndighet.


Et gjennomgående trekk for alles arbeid her er medlemskontakten. Det legges bevisst opp til gode og individuelle forbindelser slik at servicen fra sekretariatet skal oppleves som vennlig, uformell, effektiv og personlig.


Einar Magnussen
er organisasjonssekretær. Han arbeider med tariffavtaler, opplæring, tillitsmannsapparatet, kurs-/seminaraktiviteter for medlemmer og andre løpende saker. Han redigerer også medlemmenes bidrag til medlemsbladet Sesam.

E-post:
einar.magnussen@selgerforbundet.no 

 

Sven W. Kristiansen
er ingeniør med bred IKT- bakgrunn. Han er ansatt som prosjektleder med hovedfokus på omlegging til webbaserte løsninger på medlemssiden. Han er også ansvarlig for forbundets intranett/medlemsnett og teknisk sammenkobling mot våre underleverandører bookingsystemer). 

E-post:
sven.kristiansen@selgerforbundet.no
Monica Utkilen
jobber som rådgiver for å skaffe nye medlemmer til Selgerforbundet. Hun retter seg mot nye målgrupper og besøker nye bedrifter som har salg og markedspersonell. Monica hjelper også våre aktive lokalforeninger med presentasjon av Selgerforbundet mot nye medlemsgrupper. Monica deltar og med medlemshåndtering internt i administrasjonen.
E-Post: monica.utkilen@selgerforbundet.no 
Randi Syversen er blitt pensjonist, men jobber fortsatt i Selgerforbundet to dager i uken. Hun er ansvarlig for trekklistene til våre bedrifter. Hun jobber også med litt kontering av bilag samt mindre kontorrutiner. Randi er den med lengst tjenestetid i forbundet.

E-post:
randi.syversen@selgerforbundet.no 
Alle i Selgerforbundet håndterer medlemskontakt og gir råd i forbindelse med bruk av juridisk bistand som utføres av våre advokater som er tilknyttet forbundet. Våre advokater tilbyr generell forretningsjuridisk bistand til små og mellomstore virksomheter. De har erfaring innenfor de fleste bransjer, og arbeider spesielt med agenturrett, arbeidsrett, kontraktsrett, fast eiendoms rettsforhold, transportrett, arv/skifte og immaterialrett. En målsetting er å være en juridisk samarbeidspartner for kundene. Ved å kjenne bransjene og ved å kvalitetssikre avtaler som inngås, forhindres fremtidige konflikter og tvister. Er tvisten allerede oppstått, bistår advokatene ved forhandlinger og eventuelle rettssaker.


Vidar Raugland arbeider hovedsakelig innenfor områdene arbeidsrett, agenturrett, kontrakt- /avtalerett, fast eiendoms rettsforhold og skole- /barnehagerett. Han driver også generell juridisk bedriftsrådgivning og benyttes som voldgiftsdommer.Vidar Raugland er leder av advokatforeningens Internasjonale Rettshjelpsutvalg og har ellers styreverv i forretningsvirksomheter.
 


Hilde Selle er advokatfullmektig og jobber hovedsakelig innenfor områdene arbeidsrett, agenturrett, fast eiendom og kontraktsrett.Marius Gjetnes arbeider hovedsakelig innenfor områdene arbeidsrett, kontrakt-/avtalerett, fast eiendom og agenturrett. Han har videre særskilt spesialisering innenfor prosedyrefaget og har god erfaring med prosedyre for de alminnelige domstoler.

 

Benedicte Belle er kontorsjef og holder oversikten over advokatenes gjøremål. Hun sørger for at den daglige driften blir så smidig og effektiv som mulig. Benedicte Belle er firmaets kontaktpunkt utad.


Andreas Brønner
har allsidig erfaring fra ulike rettsområder og bransjer. Han arbeider særlig med kontraktsrett og generell arbeidsrett, herunder også med agenturrett. Andreas Brønner har faste undervisningsoppdrag i juridiske fag for blant annet eiendomsmeglestudenter, advokatsekretærer mv.


 


Ellen A. Gooderham er advokatfullmektig og jobber hovedsakelig med arbeidsrett, agenturrett, familierett og alminnelig forvaltningsrett. Ellen har arbeidserfaring fra offentlig forvaltning. 

 
Presseklipp

04/07 21:39 Norske interiørblogger
RAR gyngestol - hvor?!

04/07 21:39 Norske interiørblogger
SALGET har startet!

04/07 21:21 E24.no - Spaltister
BBC vil ha twitter-forbud

04/07 20:33 Det Liberale Folkepartiet - Forsiden
Den greske tragedie: Hva var årsaken? Hva må gjøres?

04/07 19:52 Sunnmørsposten - Nyheter: Søre
Selger gründereventyr


spacer spacer spacer spacer spacer
UTGIVER: Media Solution AS | Postboks 9393, Grønland, 0134 Oslo | REDAKTØR: Trygve Bergsland, Tlf.: 905 85 639, e-post: trygve@sesamnett.no