Vårt juridiske tilbud

Dette regner vi for å være vårt hovedtilbud til medlemmene.

Selv om selgeryrket er spennende, interessant og inntekts- bringende, er det også spesielt utsatt i forhold til budsjettkrav, innskrenkinger, konjunktursvingninger eller annet.

De senere årene har vi i stadig sterkere grad registrert at våre medlemmer kommer opp i situasjoner hvor en advokat er en naturlig veileder.

Imidlertid er det nå en gang slik at honorarene for den slags tjenester fort kan bli høye, og da er det godt å ha Selgerforbundet å støtte seg til.

Alle medlemmer hos oss kan påregne å få juridisk veiledning i enkelt saker uten kostnader.

Man kan også på visse vilkår etter individuell vurdering få bistand til sakførsel for domstolene. Betingelsen er først og fremst medlemsansienniteten (normalt 2 år).

Med mulige regninger til advokat på mange titalls tusen kroner, ja av og til også sekssifrede beløp, tør vi hevde at dette tilbudet alene er god nok grunn til å tegne medlemsskap i Selgerforbundet!